Edit product

€0+

E-book Trending Topic: we moeten iets met Social Media... #MaarWat

Je ontvangt het e-book in PDF: wees de eerste die de spannende ontknoping kan lezen! Het e-book is op korte termijn ook beschikbaar via Kobo, iBooks en alle Nederlandse e-book distributeurs.


Waar gaat 'Trending Topic' over?
Victor van Wely houdt niet van social media. Maar nu staat de directeur van de Nederlandse Vereniging voor Knaagdierprofessionals (NedVerKna) voor de grootste uitdaging in zijn leven: de organisatie van wereldcongres Rodentia 2015. Het ziet er slecht uit. Er zijn te weinig inschrijvingen, de kas is leeg en de voorzitter wordt ongeduldig. Zijn social media inderdaad de oplossing, zoals iedereen beweert?

In deze spannende en humoristische managementroman onthult spreker, presentator en social media expert Gerrit Heijkoop de werkelijke kracht van social media. We leven mee met Victor en zijn team, die alles op alles zetten om het tij te keren. Ze krijgen praktische tips en trucs over social media, ervaren wat de valkuilen zijn en ontdekken welke fundamentele principes leiden tot succes.

Komt deze kennis op tijd voor de NedVerKna? Kunnen ze het congres redden? Waarom wordt Victor uiteindelijk uitgenodigd voor De Wereld Draait Door? En wat heeft zijn cavia ermee te maken?


Liever een écht boek?

Dat kan natuurlijk ook! Op 1 oktober 2015 verschijnt het boek 'Trending Topic' in paperback vorm. Dit is jouw kans om als eerste in Nederland een exemplaar in bezit te hebben.

Reserveer nu via http://www.Rodentia.org en ontvang een door de auteurs gesigneerd exemplaar. Na 1 oktober is het boek 'gewoon' verkrijgbaar via Bol.com

 • Ontdek hoe je social media kunt inzetten voor slimmere, sympathieke commerciële communicatie.
 • Size879 KB
 • Tevredenheid100%
 • Pagina's196
 • FormatPDF

Checkout

E-book Trending Topic: we moeten iets met Social Media... #MaarWat

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

Summary

  Ken jij nog iemand voor wie dit boek ook de moeite waard zou kunnen zijn?

  Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

  Powered by Gumroad